Personvernpolicy

Personvernpolicy2018-12-04T13:23:20+00:00

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforening (NNN) avdeling 9 Hordaland samler inn og bruker personopplysninger på nettstedet nnn-hordaland.no.

Ansvarlig for all behandling av personopplysninger på dette nettstedet er foreningens leder:

> Se kontaktinformasjon for NNN Hordaland

Personopplysninger

NNN Hordaland vil alltid følge norsk lovgivning, herunder personopplysningsloven og EUs forordning 2016/679 – General Data Protection Regulation (GDPR).

Vi samler ikke inn opplysninger som kan identifisere deg direkte eller indirekte, heller ikke til statistiske formål. Vi kan også garantere at vi aldri vil overlate eller selge noen form for opplysninger fra denne hjemmesiden til noen andre enn dem som har ansvaret for å drifte og vedlikeholde nettstedet.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Nettstedet bruker ikke informasjonskapsler (cookies) til å generere statistikk og ingen kan dermed spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

Nettstedet bruker noen helt få anonymiserte informasjonskapsler for å kunne gi deg god funksjonalitet på nettsiden, f.eks. for å huske om du har valgt å skjule beskjeden om vår personvernpolicy. Ingen av disse programmene registerer eller lagrer noen form for informasjon om deg som person.

Alle informasjonskapsler kan du selv fjerne i din egen nettleser. Du kan også hindre at slike informasjonskapsler blir lagret:

> Internet Explorer
> Edge
> Chrome
> Firefox
> Safari
> iPhone/iPad/iPod

Nettstedet bruker også såkalt sesjonsbasert informasjonskapseler som bare lagres i arbeidsminnet på din datamaskin (RAM), og varer bare så lenge som nettleserøkten din. Disse informasjonskapslene benyttes for å forenkle din manøvrering rundt på nettstedet, f.eks. ved å huske forrige side du var inne på slik at du kan gå tilbake dit på en enkel måte. Når du stenger alle åpne nettleservinduer, eller slår maskinen helt av, vil den sesjonsbaserte informasjonskapselen bli borte for alltid.

«Bli medlem»

Brukere som klikker på linken «Bli medlem» blir ledet til NNN sentralts leverandør av medlemssystem, TeleComputing, som har ansvaret for alle opplysninger de henter inn. Ingenting av dette lagres på NNN Hordalands nettsted.

Sosiale medier

Nettstedet har installert delingsknapper for å gjøre det enklere for deg å dele innhold på nettstedet på sosiale medier som f.eks. Facebook og Twitter. Hvis du bruker deleknapper og samtidig er logget inn på et eller flere sosiale medier, vil disse mediene kunne registrere at du har vært inne på vårt nettsted og bruke denne informasjonen til å tilpasse sitt innhold utfra det de antar du dermed er interessert i.

Brukerregistrering

Bare brukere som er tildelt rettigheter fra en administrator, kan logge seg inn på nettsiden for å publisere eller endre innhold. Slike brukerne registereres med et brukernavn, eget navn og epostadresse i et felles brukerregister som alle administratorer på nettstedet har tilgang til.

Nettstedet bruker programmet Wordfence Security, levert av det USA-baserte programselskapet Defiant, for å beskytte selve påloggingen. Wordfence registererer IP-adressen til alle som ønsker å logge seg inn. Ved mistenkelig aktivitet, det vil normal si at noen gjør gjentatte forsøk på å logge seg inn med ugyldige passord, vil den aktuelle IP-adressen bli utestengt helt til nettsidens administrator manuelt har opphevet blokkeringen.

I Wordfence er det også aktivert et eget sikkerhetsfilter som varsler den enkelte bruker som vil logge seg inn, hvis denne benytter et passord som er registrert som lekket ved tidligere datainnbrudd hvor som helst i verden. Disse brukerne vil få beskjed om å bytte passord før de kan logge seg inn på nettstedet.

Wordfense/Defiant har for øvrig skriftelig forpliktet seg til å følge europeiske regler for håndtering av personopplysninger, også kjent som GDPR-forordningen.

Sist oppdatert: 18.06.2018

Privacy Policy Settings